Oldtimer meetings - Header image

Kempentour 2023

Den Eyck, Houtum 39, 2460 Kasterlee, BE
Zondag 26 Maart 2023
https://www.drsevents.be/detai...

Beschrijving

2de editie van Kempentour.
De meest complete GT-rally doorheen de Kempen. De perfecte combinatie van een prachtige omgeving, uitdagende wegen, topcatering en networking.

Op 26 maart 2023 ontvangen we jullie in Den Eyck in Kasterlee voor de 2de editie van Kempentour. Na een uitgebreid ontbijt (warm en koud), verkennen jullie de leukste wegen van de Kempen en omstreken aan de hand van een roadbook of GPX-bestand. Halfweg voorzien we een pauze op voorlopig nog een geheime locatie waar jullie kunnen genieten van een lunch te midden van een selectie exclusieve wagens. We sluiten de rally af met een aperitief, een heerlijk walking dinner en networking.

Kempentour

Net als bij onze succesvolle voorgaande editie zijn start en aankomst van de rit in de Kempen. We hebben de feedback van onze deelnemers bij de vorige editie ter harte genomen en hebben er daarom voor gekozen om ook de wegen van Limburg tot tegen de Nederlandse grens te verkennen. Op die manier bevat de rit voor ieder wat wils. Open wegen doorheen de prachtige omgeving, kronkelwegen die gepaard gaan met uitdagende bochten, ringwegen en hier en daar een stukje snelweg. U zal ten volle kunnen genieten van een gevarieerd parcours dat de capaciteiten van uw favoriete GT op de proef stelt.
U wordt tijdens de route (+- 300km) begeleid door een roadbook op basis van het klassieke bolletje/pijltje-systeem of een GPX-bestand. Na een geslaagde rit keren we terug naar de startlocatie in Kasterlee. Een zeer mooie en private locatie waar u rustig kunt nagenieten van de dag.

Wat u mag verwachten
  • Goodiebag
  • Rallystickers
  • Roadbook & GPX
  • Mooie rit doorheen de Kempen en omstreken (+- 300 km)
  • Foto's van uw wagen
  • Aftermovie
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Lunch op locatie
  • Aperitief
  • Walking dinner
*CATERING ALL-INCLUSIVE FORMULE* (geldt voor ontbijt, middagmaal, aperitief en walking dinner)

Walking dinner

Het walking dinner waarmee we de rally afsluiten, is de kers op de taart. U mag zich verwachten aan een aperitief terwijl u rustig kan napraten met andere deelnemers, vrienden en nieuwe kennissen. Het netwerken begint hier alvast. Aansluitend serveren we het walking dinner. U krijgt 2 voorgerechten, een tussengerecht, 2 hoofdgerechten en een dessert om af te sluiten. U kunt ook kiezen voor een vegetarisch alternatief. Gelieve dit te vermelden in de opmerking bij uw inschrijving. Alles wordt geserveerd aan hoge tafels om een dynamische sfeer te creëren in het teken van networking. We voorzien daarnaast ook enkele zitplaatsen voor mensen die niet de hele avond willen staan. Na het walking dinner blijft u nog rustig even hangen. U hoeft nergens rekening mee te houden want we hanteren een all-inclusive formule tot 22u.

Overnachting

We denken ook aan onze deelnemers die een grotere afstand moeten overbruggen tot bij onze Kempentour. Voor u is er vrijblijvend de mogelijkheid om een hotelkamer te reserveren bij De Watermolen. Het ****hotel ligt op wandelafstand van de start-en eindlocatie. Reserveren kan via deze link: Hotel De Watermolen

Om het evenement zo aangenaam mogelijk te maken, beperken we de inschrijvingen tot 50 wagens.
Kempentour is exclusief voor sportwagens en supercars (min. 300 pk).
Contactpersoon