Oldtimer meetings - Header image

Blitz oldtimertreffen Wijnegem

Kasteellei 104b, 2110 Wijnegem, BE
Zondag 5 Mei 2024

Beschrijving


Oldtimervereninging tStraat heeft Wijnegem al sinds geruime tijd op de oldtimerkaart gezet dankzij de jaarlijkse Blitzrally. Daarbij merkten we dat er steeds een hele hoop bezoekers afzakten naar de start en aankomst om de deelnemende wagens te bewonderen en een praatje te slaan met de bestuurders.


Daarom rijpte bij ons het idee om eens een gewoon treffen te organiseren. Geen rondrit, maar gewoon een gezellige samenkomst met gelijkgezinde zielen.


We presenteren dan ook vol trots ons allereerste Blitz voorjaarstreffen op zondag 5 mei 2024. Op die dag zijn jullie welkom aan het pleintje van de wijk Zevenbunder in Wijnegem van 10 tot 15u (gps: Kasteellei 104b, Wijnegem).


Wij zorgen alvast voor een foodtruck, voldoende drank en een fijne locatie. Neem je je hele kroost mee? Weet dat er op het pleintje ook verschillende leuke speeltuigen staan. En wil je het nog exotischer maken, pak dan gerust je picknickdeken mee om op deze groene oase te genieten van een (hopelijk) zonovergoten namiddag. Als de weergoden ons niet goedgezind zijn, dan kunnen we rustig binnen verder babbelen en genieten van een hapje en een drankje.

Contactpersoon