Oldtimer meetings - Header image

'Cool Trunksale'

Gilzerbaan 495, 5032VD Tilburg, NL
Zondag 2 Juni 2024
http://www.air-time.nl

Beschrijving

Op de 'Trunksale' heb je een plek voor je voertuig van waaruit je toffe spulletjes aanbiedt. Je verkoopt uit de kofferbak van je voertuig, uit je caravan of van een kleed(je) of kraampje ervoor. Het betreft een ruime plek van de breedte van je voertuig plus 1 meter. De 'diepte' van je plek is ongeveer 4 meter.
 
Een toffe markt waar je de hele dag kunt snuffelen, muziek luisteren, eten en drinken en alle moois bekijken wat er staat. Koopjes scoren en dat ene item vinden waarvan je niet eens wist dat je er naar op zoek was, of juist wel!
 
Er is een Dj die achtergrondtunes verzorgt. Uiteraard is er een hapje en een (zomers) drankje verkrijgbaar.
 
De markt is beschikbaar voor particulieren en (vintage) hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Er worden geen nieuwe spullen aangeboden, tenzij deze in het plaatje passen. Hoofdzakelijk is er vintage, kleding, design, toys, singles, platen, automotive parts maar ook brocante, mancave mantique, curiosa en alledaagse dingetjes. 
 
Er is een sectie die speciaal ingericht wordt voor emaille borden, automobilia en reclame items. Deze 'swap in trunksale' wordt georganiseerd door MC Auto en Toolbox Creations.
Contactpersoon